17 ÅR - 100 UTSTÄLLNINGAR

2001 grundade jag Galleri Palm och kan efter 17 spännande år blicka tillbaka på mer än 100 omskrivna och uppskattade utställningar.

Efter 51 år i näringslivet och ett fantastiskt 2017 är det nu dags att lämna det aktiva galleristlivet och lokalen i Falsterbo. Jag vill tacka alla min trogna galleribesökare, kunder, vänner i konstvärlden, utställande konstnärer - ingen nämnd och ingen glömd.

Det har genom åren blivit många givande, fina och intressanta samtal och möten, som jag alltid kommer att bära med mig på min vidare resa. Det har varit en härlig upplevelse att ha haft möjligheten att visa min publik så många spännande konstnärer genom åren.
 

GALLERIET I FALSTERBO

Jag kan nu med stor glädje meddela att galleriverksamheten på Torggatan 2 i Falsterbo kommer att fortsätta. Galleriet Christian Larsen, som jag under 2017 hade ett fint samarbete med och visade den succéartade utställningen med Cooper & Gorfer, kommer att tillföra Falsterbo många nya och spännande utställningar. Galleriet är ett av Sveriges mest välmeriterade och har under lång tid framgångsrikt bedrivit galleriverksamhet i Stockholm. Galleriet har flera gånger varit utsett till ett av världens 500 främsta. För mer info www.christianlarsen.se.

Christian Larsen Falsterbo kommer förutom sommarmånaderna även göra utställningar under andra perioder över året. Lördagen den 30 juni kl. 12-16 slår man upp portarna.
 

STORT TACK och LYCKA TILL

Jag önskar Christian och hans team, med David Carlson i spetsen som Director, all framgång och kommer följa utvecklingen i Falsterbo på nära håll.

Stort tack för all värme och uppskattning som jag fått! Stay tuned!

Varma sommarhälsningar

Marianne Palm


Galleri Palm på
Instagram

Galleri Palm på
Facebook


Program Ängavallen 2018

ANMÄLAN NYHETSBREV

MER INFO INOM KORT

Information om vårt program för 2018 kommer inom kort publiceras på hemsidan. Följ vårt nyhetsbrev, facebook eller Instagram för senaste uppdateringar.

Alltid uppdaterad

Med vårt nyhetsbrev får du aktuell information om utställningar, vernissage och konserter i Galleri Palms regi. Vi garanterar att din adress inte sprids till tredje part.

OM ÄNGAVALLEN

Galleri Palm Ängavallen ligger på vackra Ängavallens Gård i Norra Håslöv där vi arrangerar både utställningar och konserter.

Läs mer →